Dé OWD13-app

De OWD13-app is nu beschikbaar voor Android, iPhone/iPad en Blackberry. U kunt de app voorafgaand en tijdens het congres gebruiken als mobiel programmaboekje. Naast het programma bevat de app actuele congresinformatie.

 

De app downloaden
U kunt de app downloaden via de App Store, Google Play, of BlackBerry App World (gebruik de zoekterm 'onderwijsdagen'). Daarnaast is er ook een webversie van de app beschikbaar.

 

(Opnieuw) registeren in de app

Zowel voor de app als voor de webversie dient u zich eenmalig te registreren.
Let op: aangezien het een nieuwe app is, kunt u de inloggegevens van vorig jaar niet opnieuw gebruiken. U dient opnieuw eenmalig te registreren.
Uw gegevens worden alleen gebruikt voor de functionaliteiten in de app, zoals het verzenden van alerts bij belangrijke mededelingen. Enkele dagen na het congres verwijderen we uw gegevens weer uit de app.

 

Persoonlijk programma samenstellen
Ook dit jaar is er de mogelijkheid om uw persoonlijke programma samen te stellen in de app. Op die manier heeft u een gepersonaliseerd en digitaal ‘programmaboekje’ bij de hand.
Let hierbij wel op: als u de sessies van uw keuze selecteert in de app, betekent dit niet dat u hiermee plaatsen reserveert.


Vragen, opmerkingen of suggesties?
Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur dan een e-mail naar info@deonderwijsdagen.nl.