De Netwerk-app

De app voor Dé Onderwijsdagen is nu beschikbaar voor Android en iPhone/iPad. We maken dit jaar gebruik van de Netwerkapp. Met deze app kunt u als bezoeker heel makkelijk en gericht andere bezoekers benaderen en met hen in contact komen. De app is ook ingericht voor de pre-conferentie Digitaal toetsen op 10 november. 

 

Let op: zoek in de store op 'Netwerkapp' en niet op OWD, Onderwijsdagen etc. om de juiste app te vinden.

 

Eventcode en registreren

U dient zich eenmalig te registreren om de app te kunnen gebruiken. Tip: verander uw wachtwoord bij uw profielgegevens, zodat u de volgende keer makkelijk toegang tot de app krijgt.

  • Download de Netwerkapp uit de Google Playstore of de App Store 
  • Open de Netwerkapp en registreer via LinkedIn of via e-mail
  • Klik op ‘Enter Event Code’ en gebruik de eventcode OWD2014
  • Plaats uw oproep, geef antwoord en maak direct contact met andere deelnemers

Netwerken met de app
De aanwezige sprekers hebben veel kennis in huis, maar daarnaast zit er ook veel kennis in de zaal. Benut die kennis door een oproep te plaatsen en aan te geven waar u naar op zoek bent. Wilt u sparren over een bepaald thema met vakgenoten? Zoekt u een samenwerkingspartner of iemand die met u kan meedenken over een probleem of interessante innovatie? Plaats een oproep en kom zo in contact met de juiste personen. U kunt er ook voor kiezen om een vraag anoniem te stellen of om anoniem antwoord te geven op een vraag van iemand anders.

 

Chatmogelijkheid

Wilt u tijdens het event bijpraten met iemand of zoekt u een specifiek persoon? Zoek dan via de deelnemerslijst en stuur een chat. Zodra u een chatbericht terugkrijgt kunt u diegene ook uitnodigen voor een afspraak. Hebt u een contact via de Netwerkapp gelegd, dan wordt dit automatisch weergegeven in de deelnemerslijst van het betreffende event onder ‘Mijn’. Zo houdt u het overzicht en kunt u diegene uitnodigen voor LinkedIn of een e-mail versturen.

 

U kunt direct beginnen met netwerken!

U hoeft niet te wachten met contact leggen tot Dé Onderwijsdagen of de pre-conferentie. U kunt nu al starten door een oproep te plaatsen of andere bezoekers op te zoeken via de deelnemerslijst. Zo kunt u vooraf en tijdens de Dé Onderwijsdagen interessante contacten leggen en afspraken inplannen. De Netwerkapp doet vervolgens een suggestie voor een tijd en een meetingpoint.

 

U heeft zelf de regie
Hoe beter uw vraag of antwoord des te interessanter uw ontmoeting. Wilt u op bepaalde trefwoorden vindbaar zijn? Pas dan uw profiel aan via 'Profiel'.


Vragen, opmerkingen of suggesties?
Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur dan een e-mail naar info@deonderwijsdagen.nl of stel uw vraag via de app (zoek in de deelnemerslijst op Dé Onderwijsdagen). Technische vragen over de app kunt u ook mailen naar support@netwerkapp.nl