Leveranciers

Tijdens Dé Onderwijsdagen 2014 en de pre-conferentie Digitaal toetsen (die plaatsvond op maandag 10 november) presenteerden leveranciers in het onderwijs zich aan de bezoekers. Ook in 2015 krijgen leveranciers de kans om aanwezig te zijn op het congres.

Dé Onderwijsdagen
Dé Onderwijsdagen zijn dé ontmoetingsplek voor beleidsmakers en professionals uit het gehele onderwijsveld op het gebied van ICT-innovatie, van primair tot hoger onderwijs. Wij verwachten ca. 600 bezoekers per dag voor dit jaarlijkse congres. Dé Onderwijsdagen 2015 vinden plaats op 9, 10 en 11 november in het World Trade Center in Rotterdam.

Pre-conferentie 

Het thema van de pre-conferentie in 2014 was Digitaal toetsen. De pre-conferentie was bedoeld voor beleidsmakers, managers, bestuurders en andere professionals binnen onderwijsinstellingen die specifiek geïnteresseerd zijn in het onderwerp digitaal toetsen. De pre-conferentie vond plaats op maandagmiddag 10 november in het World Trade Center Rotterdam. Dit jaar vindt de pre-conferentie plaats op maandag 9 november.
 

Wilt u zich presenteren?

Wilt u uw bedrijf of product profileren en/of presenteren tijdens Dé Onderwijsdagen 2015? Neem contact met ons op via het contactformulier.


Impressie
Bekijk de video's en presentaties van 2014 om een impressie te krijgen van Dé Onderwijsdagen.