Congresdag po en vo: sterke afsluiting van Dé Onderwijsdagen

09 NOV 2016

Dé Onderwijsdagen 2016 zijn op 9 november afgesloten met de congresdag voor het primair en voortgezet onderwijs. Bezoekers zijn in interactieve presentaties en workshops bijgepraat over de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van onderwijs en ICT.

Persoonlijk programma samenstellen

Bezoekers stelden hun eigen programma samen met sessies van de vier themalijnen: digitaal leermateriaal, onderwijs op maat, digitale geletterdheid en nieuwe technologieën. Zij konden één themalijn volledig volgen of kiezen voor sessies uit verschillende themalijnen.

Tijdens de unconference waren er geen sessies. Bezoekers konden adviesgesprekken voeren met experts op het gebied van onderwijs en ICT. Ook konden zij op het Netwerkplein versneld een antwoord vinden op ICT-vraagstukken en zich laten informeren over het regelen van informatiebeveiliging en privacy op school. In de Innovatieklas demonstreerden leerlingen de nieuwste technologieën.

Afsluiting door Greg Shapiro

De Amerikaanse stand-up comedian Greg Shapiro gaf bezoekers aan het eind van deze congresdag op onnavolgbare wijze zijn visie op Nederland, onderwijs en ICT. Uiteraard ging hij daarbij in op de uitslag van de Amerikaanse verkiezingen.

Ga zelf aan de slag

Ben je geïnspireerd geraakt door de sessies van deze congresdag? Ga dan zelf aan de slag met behulp van de brochures en hulpmiddelen die Kennisnet heeft ontwikkeld.

Laatste wijziging op 09 nov 2016